2014. április 30., szerda

Miért szeretjük Győrt? - Üzenetek helyieknek és turistáknak

Ma délelőtt a Baross úton színes szalagokkal díszítették a győri idegenforgalmi szakma képviselői a Látogatóközpont előtti fát.

Az eseményen jelenlévőket köszöntötte Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester és Tóthné Kardos Krisztina, a Baross úti Látogatóközpont vezetője.
A " Szeretem Győrt" fát piros, fehér, zöld nemzeti színű szalagokkal díszítették, melyekre mindenki ráírathatja, hogy mit jelent számárára Győr. Miért szereti Győr városát.

"A kezdeményezés célja, hogy felhívja a a helyiek és a turisták figyelmét városunk történelmi és kulturális értékeire és az idegenforgalom fontosságára."
A Látogatóközpont is számos, értékes programot kínál a turisták és a helyiek számára.Fotók: Csobay Dániel

Az Original Balance Kft. turisztikai szolgáltatásainak, a tematikus városnéző séták vezetője, Csobayné Pintér Éva idegenvezető, a NYME mesteroktatója is írt szalagot a "Szeretem Győrt" fára. Nagyon fontosnak tartja cégünk a tematikus városnéző sétákat városunkban, "új utak, új élmények" birtokába juthatnak mindazok, akik figyelik programjainkat és ellátogatnak rájuk! Előtérbe helyezzük Győr számos értékének bemutatását a helyieknek és a turistáknak egyaránt. 

www.gyeregyorbe.hu
idegenvezetes.gyor@gmail.com
http://turizmus.gyor.hu/cikk/tourinform_iroda.html


Fotók: Csobay Dániel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése