2014. június 19., csütörtök

Egy héten át táncol Győr

 
Fotók: CsobayDániel Fotó


X. alkalommal rendezik meg Győrben a Táncfesztivált. Kedden fergeteges Színházi tánckarok találkozóját rendeztek a Győri Nemzeti Színházban. Itt volt a Szegedi Nemzeti Színház-, a soproni Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a Madách Színház elképesztő Mamma Mia! produkciójából részlet, a budapesti Operett Színház és a Győri Nemzeti Színház. Felléptek többek között a tánckarokkal: Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Kiss Ernő Zsolt, Nagy Balázs, Kerényi Miklós Máté. Az est házigazdái Forgács Péter a Győri Nemzeti Színház,- és Kiss János a Győri Nemzeti Balett igazgatói voltak.
A Pécsi Balett is városunk vendégszeretetét élvezhette, gyönyörű főterünkön léptek fel " A jó, a rossz és a csúf Colos" nevű produkciójukkal.
Szerda este a Ricardo Salsa Trió nevü együttes szórakoztatta kellemes zenéjével mindazokat, akik elsétáltak a Győri Nemzeti Színház előtti térre.
Szintén tegnap este az Urban- Hip Hop Dance Show, a Dance4You, az A- Force1, a Long, Soldier Dance Theatre és a 4 for Dance kápráztatta el produkcióival a közönséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése