2014. július 2., szerda

Győri csodák

Minden város számos titkot őriz, több csodás történet fűződik történetéhez, látnivalóihoz. Az emberek szeretik, ha fellebben a fátyol a titkokról, ha közelebb kerülhetnek csodákhoz. Talán ezért lett a nyári szezon egyik legkedveltebb városnéző sétája a "Győr 7 csodája by night".

20 órakor indul és különleges hangulatot ígér ez a kellemes nyáresti séta Győr Belvárosában. 
A varázslatos esti fények mellett Győr hét csodájával ismerkedhetnek az érdeklődők. Kíváncsi tekintetek várják a csodákat!  Már a séta kezdetén felmerül a kérdés: vajon valóban van Győrnek hét csodája? Ha jobban meggondoljuk, talán még több is! Hogy ezekből a tematikus séta során melyik kerül sorra, az legyen titok!
Azt elárulhatjuk azonban, hogy minden séta valami aktuális kérdéssel is foglalkozik, kicsit mindig más. Kapcsolódtak történetek a Szent Iván-éj hagyományaihoz, a vizitáció napjához, esti rituálékhoz, sőt még a szabadkőművességhez és az alkímistákhoz is.
Maradtak történeteink a következő sétára is. "Új utak, új élmények" várják Győrben. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Fedezze fel velünk Győrt! Mi Győrben otthon vagyunk...

Következő időpontok: július 12., július 22.
www.gyeregyorbe.hu
idegenvezetes.gyor@gmail.com
Fotók: Csobay DánielNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése