2014. július 3., csütörtök

Plusz egy kaland a Győrköcöknek

Lázas készülődés folyik Győr Belvárosában! Már csak egyet kell aludni és győrkőcök veszik birtokba a várost vasárnap estig. Pöttyöslabda-lázban ég napok óta az egész város! 

A pöttyös labdák kalandos útjuk után - amiről ország-világ hallhatott -, megsokasodva, Győr Belvárosában várják a gyerekeket és játékoskedvű szüleiket, nagyszüleiket az egész országból, sőt még a határon túlról is, idén 7. alkalommal.
Mindenki tudja, hogy 10 helyszínen 1000 program várja a gyerekeket, zsebpénz sem kell, mert mindez ingyen van! Csupán egy mosolygós fotót kell leadni az információs pontokon és máris egy győrkőckarszalag boldog tulajdonosa lehet a Győrbe látogató 0-14 éves korú gyerek és indulhat a móka.
Minden évben újabb és újabb meglepetésekkel rukkol elő a Győrkőcfesztivál főszervezője, a Vaskakas Bábszínház.
Az Original Balance Kft. turisztikai szolgáltatásainak körét egy különleges városnéző programmal bővítette ki a fesztiválhoz kapcsolódva. "Új utak, új élmények" a városnéző séták palettáján! Szombaton és vasárnap, délelőtt és délután egy órás "Vaskakas-kaland"-ra invitálja azokat az iskoláskorú gyerekeket és szüleiket, akik szeretnének Győr legendás történeteivel ismerkedni.
Hogy miért "Vaskakas-kaland" a séta elnevezése?  Szombaton és vasárnap kiderül! Vajon megszólal ismét a legendás Vaskakas?  Hamarosan kiderül...

Idegenvezetőink szeretettel várják a kedves érdeklődőket a Bécsi-kapu téren, a Karmelita templom bejárata előtt
szombaton: 10 és 15.30 órakor
vasárnap:  10 és 15.30 órakor.

Érdemes bejelentkezni:
http://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/ujdonsag/vaskakas-kaland-a-gyorkocfesztivalon  
vagy a Központi információnál!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése