2014. november 30., vasárnap

Angyalnap

Tegnap ünnepelte 1 éves születésnapját az Original Balance Kft. Turisztikai szolgáltatása. Az "Új utak, új élmények"

A tavaly november végén először lezajlott Angyalsétára egy évvel később tegnap is,  több mint 30-an jelentkeztek. Az először " Győr az angyalok városa?" névvel hirdetett sétát nagy örömünkre, egy év alatt vendégeink keresztelték át Angyalsétára. Honlapunkon érdemes figyelni decemberi programjainkat is, hogy aki még nem volt, vagy újra szeretné "keresni" velünk az angyalokat, szeretettel várjuk! 

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel


Délután a szakmának, partnereknek, klubtagoknak tartott meetinget az Original Balance Kft. és annak turisztikai ága a Hotel Konferenciában. A találkozón Csobayné Pintér Éva idegenvezető, a NYME Mesteroktatója, a Kft. ügyvezetője köszönetét fejezte ki férjének a Kft. másik ügyvezetőjének Csobay Józsefnek, a vállalkozást támogató partnereknek, kollégáknak és tartott egy összefoglaló prezentációt az "egy évről". Husz Anikó idegenvezető, a NYME adjunktusa a tematikus sétákról beszélt nemzetközi kitekintésben. Kauker Bálint idegenvezető, idegenforgalmi közgazdász pedig statisztikai kutatómunkájából, a tematikus séták igényeinek felméréséről tartott előadást. Vendégünk volt Tóthné Kardos Krisztina a győri Látogatóközpont egykori vezetője, aki az ő munkájukról és a velünk való összhangban működő partnerkapcsolatról mesélt.

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel
Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Rokonok, kollégák, barátok, kedves ismerősök jöttek el, tisztelték meg jelenlétükkel Csobay Dániel első önálló fotókiállításának megnyitóját, mely az "Új utak, új élmények" 1 éve témakörben mutatkozott meg. A megnyitón köszöntőt mondott Csobayné Pintér Éva, aki Márai Sándor szavait idézte; a kiállító Csobay Dániel fotográfus, Kurcsis László grafikusművész, majd Szabó Béla EFIAP fotóművész nyitotta meg. A megnyitó végén Varga Dóra a Kazinczy Gimnázium diákjának elbűvölő fuvolajátékát hallgathatta az érdeklődő közönség.

A kiállítást 2015.január 10-ig tekinthetik meg a kedves érdeklődők a Hotel Konferenciában.


 


 Fotók: Erdős LászlóNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése