2016. március 7., hétfő

Csoportterápia premier Mosonmagyaróváron


2016. március 6-án tartotta premier előadását a "Baráti Kör a Művészetért" Alapítvány, Theatrum Ad Flexum, Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központban. 


A zenés komédia két felvonásban a Madách Színház közelmúltbeli musicalpályzatának díjnyertes darabja, amelyet a Győri Nemzeti Színház 2014-ben tűzött a műsorára. A győri előadás után garantált szórakozást ígér a Theatrum Ad Flexum előadása.

"A szereposztás garancia a két óra felhőtlen kacagásra, a különös emberi sorsok és viszonyok pedig bizonyosan megérintik a néző lelkét. Hat vadidegen – három férfi, három nő – érkezik a csoportterápiára s kezdetét veszi az analízis…" 

Az előadás egyik szereplőjét Levéli Karolint, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium tanulóját kérdeztem a premierről és arról, hogy mióta foglalkozik színjátszással!
"Nem könnyű időszakot zártunk ezzel a premierrel, hiszen Pásztor Ádámon kívül mindenkinek más a foglalkozása és ez a próbák szempontjából néha problémát okozott , de minden erőnkkel azon voltunk ,hogy ezt megoldjuk, és úgy tűnik ez sikerült is, a közönség nagyon jól fogadta az előadást! Nekem nagy öröm és megtiszteltetés a többiekkel együtt játszani, és remélem minden előadáson a maximumot tudjuk hozni.
Nyolcadikas korom óta foglalkozom színjátszással , amikor  egy évfolyam előadás volt az iskolában és ott abban kaptam szerepet . Fotók: Csobay Dániel fotográfus 


Szereposztás: 

Jetti: Levéli Karolin  
      Ervin Iván: Füredi Kornél
            Trixi: Gerstweiler-Weisz Judit 
Sziszi: Pásztor Ádám 
Lajos: Major Tamás 
                 Natasa: Schnitzerné Samu Tímea 

       Rendező: Major Tamás
       a Theatrum ad Flexum vezetője 

A következő előadások 2016. március 20-án 14 órakor és 19 órakor kezdődnek.
Jegyek korlátozott számban kaphatók a Flesch Központ jegyirodájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése