2016. április 15., péntek

Rangos fotópályázat eredményhirdetése2016. április 15-én 18 órakor kiállításmegnyitóra érkeztek fotósok az ország különböző pontjáról barátaikkal, családtagjaikkal. Ekkor nyitotta meg Győrben, a VOKE Arany János Művelődési Házban Sarmaság László festőművész és Szabó Béla fotóművész a TIT Nemzetközi Fotópályázat alkotóinak műveiből összeállított fotókiállítást.


A beadott pályaműveket háromtagú zsűri bírálta el. A zsűri tagjai: Sarmaság László festőművész, TIT Pannon Egyesülete; Szabó Béla EFIAP fotóművész, Magyar Fotóművészek Szövetsége; Dániel István E- MAFOSZ/G, ES-MAFOSZ fotóművész, Győri Fotóklub Egyesülete.
A zsűri 20 alkotó 49 alkotását fogadta el kiállításra. A kiállítás megnyitása után elsőként a pályázat eredményhirdetése következett.
A díjazottak:
XIII. TIT Év Fotósa 2015:
Liziczai Miklós - Győr, Kollekció
XIII. TIT Év Fotója 2015: 
Horváth Imre EFIAP Biatorbágyról Reqnisdrangar című alkotása
XIII.TIT Év Fotósa-Év Fotója 2015 Nemzetközi Pályázaton
Szabó Béla EFIAP fotóművész különdíja:
Csobay Dániel - Győr , Kollekció (Fényjáték, A nagy B)

A GyereGyőrbe csapata nagyon sok szeretettel gratulál a pályázat szervezőinek, hogy ismét egy színes képet mutattak be az érdeklődőknek a fotósok látásmódjáról, a világ sokszínűségéről, valamint díjazottaknak kiemelkedő alkotásaikhoz. Büszkeség, hogy a díjazottak között a GyereGyőrbe csapatának állandó fotósa, Csobay Dániel fotográfus képei is elismerést kaptak!

A kiállítás 2016. május 11-ig tekinthető meg (Győr, Révai utca 5.). Szeretettel ajánljuk az Érdeklődők figyelmébe!

Fotók:Cs.J.

Bejegyzés: Cs.É.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése