2016. október 14., péntek

Győri fogász is előadott a III. Nemzetközi Antropozófus Fogászati Kongresszuson


2016. október 13-16 között rendezik meg Budapesten a III. Nemzetközi Antropozófus Fogászati Kongresszust.A világ minden tájáról érkeztek a magyar fővárosba a "A szájüreg minőségek találkozásának a tere" című nemzetközi kongresszus résztvevői lehessenek. 
A kongresszus megnyitóján Dr. Papp Huba antropozófus fogszakorvos, a Kongresszus főszervezője és Dr. Szőke Henrik antropozófus orvos köszöntötték a jelenlévőket. A hallgatóság része lehetett német nyelvű - Dr. Rudolf Völker- előadásának, illetve egy spanyol nyelvű előadásnak , Dr. Dolores Lopez del Jesus-tól, ez utóbbinak németre és németről angolra tolmácsolásával. A Győrben élő és dolgozó Csobay József fogász, fogműves mester, az Original Balance Kft. egyik ügyvezetője, Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány Tudományos Tanácsadó Testületének tagja és Kovács Miklós a Testi Kiegyensúlyozás megalkotója, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány elnöke tartottak előadást "Az emberi test mérlegei és összefüggései" címmel, német nyelven. 

A közös vacsorát Dr. Papp Huba antropozófus fogszakorvos, homeopata orvos, hipnodonta "Hirudoterápia antropozófus szemmel" című előadása előzte meg.Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése