2017. július 12., szerda

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja Adyvárosban járt

Ma Győr, Adyváros városrészében járt a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja Ezen a napon több helyszínen, színes programok várták ismét az érdeklődőket, a helyi lakosokat .

A Barátság Sportparkban Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város egyik alpolgármestere vette át a lángot. Lehetett fotózkodni Hugoo-val a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál kabalafigurájával is. Az olimpiai lángot a Móra Iskola diákjai fogadták. Az iskola egykori diákja volt többek között Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú város polgármestere, tornász olimpiai bajnok is.
A helyszínen Dallos Bogi koncertezett.Ezt rövid bemelegítés követte Futó Edittel, Borsfai Barbie-val, a Zumba Győr- Hungary, Dimenzio TSE csapatával. és Karácsony Balázzsal, aki a konga zenét szolgáltatta hozzá.


 
 


A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér előtti füves területen igazán, mondhatni "juliális"-szerű volt a hangulat.
"Őrségben a fáklyával Intézménye előtt." - Dr. Horváth Sándor Domonkos - a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója.


és szintén a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér munkatársa, a Győri Szalon fotósa: Molnár György.


Fellépett a HUNGARockY Táncegyesület, a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola, az Aranykapu Zenekar- Töreky Zsuzsival.
A profi műsorvezető Scharek Zsuzsa bemondónő volt. 

Itt is lehetett fotózkodni Hugo- val.
Ezen a helyszínen is mozoghattak kicsit Futó Edittel, Borsfai Barbie-val, Zumba Győr- Hungary, Dimenzio TSE csapatával. és Karácsony Balázzsal, aki a konga zenét szolgáltatta hozzá.

20 órától az egykori Fiesta együttes énekesének, Csordás Tibinek a koncertjére gyűltek a rajongók a könyvtár előtti térre.

A rendezvény védnökei: Radnóti Ákos alpolgármester, Borsi Róbert és Gancz Tamás a városrész önkormányzati képviselői voltak.


Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése