2017. október 16., hétfő

Lakossági fórum a Vásárcsarnok felújításáról

Hétfőn délben tartotta meg a Győr-Szol Zrt. "társulati ülés" tájékoztatóját a győri Vásárcsarnokban árusítóknak, ahol a kereskedőket érintő kérdésekről beszéltek.


A fórumon Sági Géza, a Győr- Szol Zrt. Elnök-vezérigazgatója és Ozsvárt Tamás, a Győr- Szol Zrt. kommunikációs igazgatója is köszöntötték a résztvevőket, majd látványtervet és a makettet is bemutatták.


 18 órakor pedig lakossági fórumot tart a győri önkormányzat és a Győr-Szol Zrt. a Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok felújításával, valamint a környező zöldterület fejlesztésével kapcsolatban, a "Zöld város kialakítása Győrben" című projekt keretében.


"A tájékoztatón arról a pályázatról lesz szó, melynek keretében megkezdődhetnek a Hermann Ottó utcai vásárcsarnok rekonstrukciós munkálatai, a hozzá kapcsolódó parkolólemez építése, valamint a környék zöldterületeinek megújítása. A fórum résztvevői megismerkedhetnek a beruházás részleteivel, képet kaphatnak a vásárcsarnok tervezett új épületéről, a kivitelezés várható lebonyolításáról." - írta korábban a gyorplusz.hu.
 A fórumon kérdezhettek is a kereskedők.
 

 Fotók: Csobay Dániel fotográfus
A Vásárcsarnok látványterve:
 Látványterv: Fodor Balázs, Sallai Krisztián 2017.03.24Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése