2017. október 5., csütörtök

Szerelemkonyha a könyvtárban

Győrben, szerdán mutatták be Légrádi Ildikó gazdasàgi mèrnök, pàrkapcsolati tanàcsadò, kèpi kifejezèspszichológiai szaktanàcsadó, mentàlhigiènès szakember "Szerelemkonyha" című könyvét, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelységében. 


Az egyébként már 2015 márciusában megjelent könyvről, a párkapcsolati tanácsadóval dr. Horváth Sándor Domonkos a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója beszélgetett, aki így fogalmazott: "Ezt a könyvet mindenki kezébe kell adni!"


A kötet különleges és változatos receptek mellett párkapcsolati tanácsokat tartalmaz, összekapcsolva a kulinária- kultúrát a pszichológiával.
"Szerelem és fűszerek..., vagy másképpen: a gasztronómia ötvözve a pszichológiával. Egyfajta kézikönyv, mely segíti az olvasónak felfedezni saját párkapcsolati igényét a másik fél megismerése mellett, miközben építi a párokban a főzés szeretetét -, egymásnak és együtt, a különleges alapanyagok megismerésétől kezdve az elkészíthető receptekig. A Szerelemkonyha bátran ajánlható mindenkinek, hisz mindenkihez szól. A szerelem forgatókönyvét végigkísérve mindenki megtalálja benne élete meghatározó állomásait, legyen épp egyedülálló, párkereső, vagy párban élő -, hogy végül felismerhesse a könyv legfontosabb üzenetét: Szerelmesnek lenni és szeretve lenni jó! Ízzel lélekkel..."- Írja a könyv ajánlójában Légrádi Ildikó.A könyv kikölcsönözhető és előjegyeztethető a győri Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárában.

Forrás:  Csobay Dániel fotográfus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése