2020. április 5., vasárnap

Színésznők karanténban: Bányoczky NóraBányoczky Nórát, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznőjét is megkérdeztem hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban. 
"Köszönöm a megkeresést, igazán jólesik.
Nagyon nehezen viseltem az első hetet. Főleg, amikor már körvonalazódott, hogy előbb-utóbb az összes munkámnak annyi, amiért oly sokat dolgoztam." -meséli Nóra

9 hónapos múlt a kislányom, eddig főként vele töltöttem az időm nagy részét, és szépen lassan kezdtem visszatérni a munkához. Nagyon jó volt kiszakadni a mindennapok mókuskerekéből. Jó volt újra színpadon állni és találkozni a közönséggel. Bekerültem egy új társulatba is, jobbnál jobb feladatokat kaptam- tette hozzá a Drága örökösökben is felbukkanó színésznő.

                         
Gödöllőn is szerepeltem volna egy szuper mesedarabban, illetve Békefi László kollégámmal, akivel már 10 év dolgozom együtt, elindult a Páratlan Páros duett formációnk, amivel több televíziós felvételen is jártunk. Szóval nem volt könnyű ezeket hirtelen elengedni, de be kellett látnom, hogy ha tetszik, ha nem, ez a helyzet most adott.Természetesen minden elmaradt koncert és előadás be lesz pótolva, reméljük őszre túl leszünk ezen a vírushelyzeten, és bízom benne, hogy a lehető legkisebb veszteséggel. Nem vagyok egy otthon ülő típus, próbálom lekötni magam. Luca lányom nagyon aktív, nem hagy sok pihenést. Már felállt, és nagyon kell rá figyelni, össze ne törje magát. Így is, hogy folyton mellette vagyunk, néha sikerül azért itt-ott pici sérüléseket szerezni, de azt gondolom ez természetes.


A párom is itthonról dolgozik, szóval most sok időnk van együtt. Filmet nézünk, sétálunk a ház körül, takarítunk, jókat főzünk. Szinte senkivel sem találkozunk, még a szülőkkel, nagyszülőkkel sem. Ha kell bevásárolunk, és elvisszük nekik, de csak lerakjuk és már jövünk is el. Nagyon szoros kapcsolatot tartunk mind a családdal, mind a barátainkkal, hiányoznak, folyton videótelefonon kommunikálunk, hogy lássuk is egymást. - tette hozzá
Nagyon szeretek festeni, neki is álltam újra. Elég kezdetleges a tudásom és az eszközeim is, de amint lehet, beszerzek mindent. Festőállványom már van, karácsonyra "saját kezével készítette" a párom. Itt "Zuglóban pedig minden este zenés tisztelgés zajlik az aktívan dolgozó szektoroknak, főleg az egészségügyben dolgozóknak. Már szinte esti rutinná vált. Próbáljuk addig Lucát is fenntartani, nem elaltatni." -  meséli nevetve Nóra"Azt hiszem, még sokat tudnék mesélni erről az időszakról, de amit még mindenképp szeretnék elmondani, hogy én is kérek mindenkit, maradjon otthon, és tartsa be az óvintézkedéseket. Hiszem, hogy együtt, kitartóan túl tudunk lenni ezen a szörnyű helyzeten. Minden kedves olvasónak jó egészséget és kitartást kívánok!"


Nektek is minden jót kívánok Nóra! Köszönöm, hogy nyilatkoztál! 


Szerkesztette: Csobay Dániel
Főkép: pandorastudio.hu
Fotók: Bányoczky Nóra
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése