2014. január 31., péntek

Amatőr művészek a Kozi Drink-ben


Tegnap este 20 órától amatőr művészek mutatkoztak be a Városház téri Kozi Drink Bárban. Az est létrejöttében nagy  szerepet játszik Ungvári István színművész, Kozák Gábor egyesületének művészeti vezetője. Az est ,, Amatőr Művészek Estje" néven jött létre.

Kozák Gábor, a Kozi Drink Bár vezetője azt mondja: ,, Az Amatőr Művészek Est megvalósulásának egyik oka, hogy lehetőségem van amatőr művészekkel találkozni Ungvári István színművész barátom, az egyesületem művészeti vezetője által. Képet kaptam arról a munkáról, amit profi fellépőink képviselnek.
Úgy gondolom a mai felgyorsult világban elvesznek azok a tehetségek, akiket nem támogat olyan szervezet, ahol meg tudnák mutatni az értékeiket, pedig már az is dicsérendő, hogy nem csak a számítógép vagy okos telefon mellett töltik az idejüket. 
Tudom, hogy vannak olyan fiatalok, akikben sok tehetség lakozik és őket szeretném biztatni arra, hogy mutassák meg a tudásukat. Nem szabad elfelejteni, hogy senki sem a csúcson kezdi pályafutását.
A másik cél pedig a közösségformálás és az utcáról becsábító lehetőség.
A szülők is betekintést nyerhetnek az Amatőr Estek alkalmával életünkbe és visszajelzéseik abszolút pozitívak mindarról, amit a Kozi Drink Bár képvisel."


Felléptek:
- Füzi Rozi mesemondó
- Kácser Tamás (Toma) gitár
- Várhegyi Vica ének
- Évcy Mc Cat ének
- Morton rap, énekA program plakátja ez volt: 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése