2014. március 14., péntek

Győrben is tapsolhatunk nekik! - Díjak, elismerések

Eljött egy különleges alkalom, amikor külön gratulálhatok az elismerésekhez, díjakhoz is, melyekre az utóbbi napokban figyelhetett fel a közönség.

Molnár László, Járai Máté és Nagy Balázs. Nemcsak a győri nézők szívébe lopták be magukat., hanem a szakma elismerését is elnyerték.
10 éves tárgyalás után a világon először a budapesti Madách Színház megkapta a Mamma Mia musical non-replica változatának jogait. A magyar előadás rendezője, a Madách Színház igazgatója Szirtes Tamás, koreográfusa Tihányi Ákos, díszlettervezője Bátonyi György, jelmeztervezője pedig Romhányi Nóra lesz. 
A Szegedi Szabadtéri Játékokon augusztus 15-én lesz a premier, a Madách Színházban szeptembertől láthatjuk majd a nagysikerű musicalt. A nyári előadásokra az összes jegy elkelt. Két győri színészünket is csodálhatjuk majd Sam Carmichael és Harry Bright szerepében. Sam egyik szereposztásban Nagy Balázs, Harry Bright-ot pedig Weil Róbert mellett Molnár László alakítja a Mamma Miában, melynek dalai is magyarul csendülnek majd fel.

Forrás: Internet
Ma, nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket, művészeti és szakmai díjakat adott át  a budapesti Szépművészeti Múzeumban.
Járai Máté, a Győri Nemzeti Színház fiatal színésze Jászai-díjat vehetett át.  A Jászai Mari-díj állami kitüntetés, amit 1953-ban alapított a magyar kormány színművészeti díjként. Névadója Jászai Mari, a drámai színjátszás nagy művésze volt.


Az elismerésekhez, szerepekhez szívből gratulálok! Nagyon büszke vagyok rá, hogy barátaimnak mondhatom Őket! A díjakat nagyon megérdemelték!

Forrás: Facebook
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése