2014. május 27., kedd

Látogatás a több mint 1000 éves Pannonhalmán

A Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Szakosztálya tegnap Pannonhalmára, a Főapátságba szervezett Study tourt a turizmus területén működő vállalkozások értékesítő kollégái számára. Az Original Balance Kft. Turisztikai szolgáltatásaink képviseletében mi is velük tartottunk.


Az Apátság fogadóépületénél Orbán Dezső, a Hotel Famulus Igazgatója, a Kamara Turisztikai Szakosztályának elnöke, Lang Brigitta az Apátság értékesítési vezetője és munkatársai fogadták a szakmai programra jelentkezőket.
A Study tour tartalmas információkat nyújtó, kellemes hangulatú szakmai programot nyújtott a turisztikai szakma jelenlevő képviselőinek.
A programban megismerkedtünk az Apátság épületével, a monostor gyógynövénykertjével, a levendulaültetvényekkel, a lepárlóépülettel, majd borkóstolóval egybekötött látogatást tettünk az Apátsági Pincészetben. Végül gyönyörködhettünk a csodálatos Viator Étteremben és az onnan látható, egyedülálló panorámában.

A kiránduláson részt vett többek között Hanczné Mező Edina a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának elnöke.

Biztos vagyok benne, hogy aki elmegy az Apátság "paradicsomába", garantáltan jól fogja magát érezni, akár "új utakkal, új élményekkel" gazdagodhat.                                                                                                Fotók: Csobay Dániel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése