2014. augusztus 2., szombat

"1 koncert + 1 kiállítás", sőt még 1 séta is péntek délutánra

Augusztus hónap első napján exkluzív programon vehettek részt vendégeink, ezúttal különleges "új utakat, új élményeket" kínáltunk. 

Csobayné Pintér Éva idegenvezető híres női alakokat keresve vezette tematikus városnéző sétáját, ahol számos különleges sztorira és fény derült, " Keresd a Nőt Győrben!" címmel.
Tematikus városnéző sétáink egyik fontos eleme, hogy mindig mutatunk és mondunk valami újat városunkról a programjaink iránt érdeklődőknek. Ez most sem maradt el. 


A Magyar Képzőművészeti Egyetem nyár eleje óta Győrben vendégeskedő gyűjteményét, a Mucha és társai szecessziós plakátkiállítást nagy érdeklődés kíséri. Péntek este Grászli Bernadett művészettörténész, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője rendhagyó tárlatvezetésen kalauzolta a programra látogatókat, a tárlatnak helyet adó, a múzeumkomplexumba tartozó Eszterházy-palotában.
A tárlatvezetést szívhez szóló hárfamuzsika követte Kriesch Barbara hárfaművész előadásában. Ezután Körösfői Kriesch Aladár festő és iparművész életművét bemutató művészettörténeti előadás következett a művész unokájától, Kriesch Györgytől.
A kiállításhoz kapcsolódó program ezúttal az "1 koncert + 1 kiállítás" címet viselte.

 Fotók: Csobay Dániel

Következő hétvégén, a Barokk Esküvő idején, két ingyenes sétánk mellett, egy új és egészen különleges sétára várjuk a kedves érdeklődőket. Augusztus 8-án este, 21.30 -kor " Fények és tények a győri éjszakában" címmel indulunk útnak. A sétáról bővebb információt találnak a www.gyeregyorbe.hu internetcímen, ahol már fogadjuk a jelentkezéseket!


Látogassák meg facebook oldalunkat is:

https://www.facebook.com/gyeregyorbe
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése