2014. november 11., kedd

" Ragyogj velünk, kérdezz tőlünk" a győri Árkádban

Vasárnap délután D. Tóth Kriszta újságíró vendége volt a győri Árkádban     
Dr. Kőváriné Szalánczy Krisztina klinikai szakpszichológus. Beszélgetésük központi témája a gyermek, a gyermeknevelés volt.

A beszélgetésükben olyan központi témákat érintettek, mint: szülőként milyen nehéz helyzetekkel találjuk magunkat  szembe gyermekeink nevelése során. Milyen segítséget adhat egy szakember a gyakorló anyukáknak és apukáknak, amikor gyermekeiket érintő fontos kérdések kerülnek előtérbe pl. nevelési, fegyelmezési nehézségek, dackorszak, beilleszkedési problémák, teljesítménybeli gondok, felkészítés az iskolára stb...Mi a gyakorlat Magyarországon? Mikor kérünk segítséget, ha egyáltalán kérünk? Kinek segíthetünk szülőnek vagy gyermeknek?  
"Ennél konkrétabb tematikát nem akartunk, inkább a közönség kérdéseire összpontosítottunk. Kriszta nagyon kellemes , nagy tapasztalattal rendelkező beszélgetőpartner, aki rendkívül tájékozott és érdeklődő a témában,  nagy rutinnal kezeli ezeket a helyzeteket." - nyilatkozta Dr. Kőváriné Szalánczy Krisztina. 
A program közben a hallgatóság választ kapott kérdéseire és sok izgalmas témára fény derült. A beszélgetést követően az érdeklődök személyesen is kérdezhettek a klinikai szakpszichológustól.


Fotó: Csobay Dániel

 

Fotó: Csobay Dániel 

 
Fotó: Csobay Dániel


Fotó: Csobay Dániel  


Fotó: Csobay Dániel
 

Fotó: Csobay DánielFotó: Csobay Dániel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése