2015. február 4., szerda

Staféta-séta az Idegenvezetők Világnapján1985 óta számos országban megünneplik az idegenvezetők világnapját (International Tourist Guide Day). Magyarországon február utolsó vasárnapján az idegenvezetők ingyenes programokat kínálnak, megajándékozva ezzel a turizmus, az idegenvezetői szakma és a kulturális értékek iránt érdeklődőket. Az eseményhez évről évre csatlakoznak szolgáltatók, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a látnivalók megismerését és bemutassák a szakma sokszínűségét, szépségét.
Győrben szombaton és vasárnap vehetnek részt az érdeklődő és a sétákra regisztráló vendégek városnéző sétákon.
2015. február 21-én (szombaton) a Tourinform felkérésére vezetünk városnéző séta:
10.00-12.00  Győri történetek
Idegenvezető: Csobayné Pintér Éva

Találkozás: Látogatóközpont/Tourinform (Baross u. 21.)
2015. február 22-én (vasárnap) az Original Balance Kft. turisztikai szolgáltatásai közül tematikus városnéző sétáiból mutat be ízelítőt
10.00- kb. 12.30  Staféta-séta
címmel.
Ezen a napon az Original Balance Kft. idegenvezetői különleges programmal készülnek! Az elmúlt évben bemutatott közel 40 tematikus sétából egy egyszeri alkalommal készített válogatást kínál ez a séta program. Idegenvezetőink egymásnak adják a stafétát és ízelítőt adnak sétáink sokszínű kínálatából, a vendégek  pedig betekinthetnek az idegenvezetők munkájába is az Idegenvezetők Világnapja alkalmából.
Idegenvezetők: az Original Balance Kft. csapata (Csobayné Pintér Éva, Csobay Dániel, Husz Anikó, Kauker Bálint, Köles Judit, Nagy Róbert, Sárközi Dalma, Táska Eszter)
Találkozás: Dunakapu tér


A  séták ingyenesek, de regisztráció szükséges a részvételhez! Szeretettel várjuk!
A jelentkezéseket itt fogadjuk:  idegenvezetes.gyor@gmail.com
További információ: www.gyeregyorbe.hu

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel

Fotó: Csobay Dániel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése