2016. november 12., szombat

Egészségünk egy új nézőpontból! - Az emberi test mérlegei és összefüggései

Néhol interaktív előadás részesei lehettek mindazok, akik eljöttek 2016. november 10-én Csobay József fogász, fogműves mester előadására, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségébe. 

Életszerű, egyszerű gyakorlatokkal, példákkal tapasztalhatták meg az előadás témáját, érdekes összefüggésekkel fűszerezve "Az emberi test mérlegei és összefüggései" címmel.Az előadóról:

Csobay József
fogász, fogműves mester, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány Tudományos Tanácsadó Testületének tagja

A "De Tray Dentsplay kerámia" mesterkurzusa meghatározó volt számára. 1982 -ben mestervizsgázott, az azóta önálló fogműves-műterme mindig az előre mutató irányzatok, az emberhez közelálló megoldások alkalmazásával foglalkozik.
Antropozófiával 1995-óta foglalkozik. A szellemtudományos embertan és az ember testi-lelki fejlődése iránt való érdeklődése, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány szakmai elkötelezettségében céljaiban találta meg. 2011-óta a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány, Foggyógyászokból és Fogműves mesterekből álló Tudományos Tanácsadó Testületének tagja. Műtermében azt az elméletet és technikát határozta meg céljaiban, ami minden ember számára közkincsé lett téve, a „Testi Kiegyensúlyozást”. Számtalan aláírtan dokumentált eset számol be a sikerről. Ebből a témából tart előadásokat.
Az antropozófus ismereteit a 2013-ban kezdődött, Antropozófus gyógyászati képzésben fejleszti.


Az előadás témájáról bővebben olvashatnak honlapunkon: http://www.originalbalance.hu/ 
Kérdezzenek a fogásztól: 9024 Győr Bartók Béla út 42 ( a vásárcsarnok vonalában) ;
06/96 439-881; 06/30 3733560Fotók: Csobay Dániel 
Original Balance Kft. 
fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése