2017. január 26., csütörtök

Ciao, ciao Italia! - Olaszországba indult a Győri BalettA Győri Balett társulata újra útra kelt, ezúttal olaszországi turnéra indultak
2017. január 26-án, csütörtökön reggel.

Az olasz közönséget a Bolero és a Carmina Burana című előadásokkal kápráztatják el. „Fontosak egy nemzetközi hírű együttesnek az ilyen internacionális megmérettetések, hiszen nagy a verseny, sok a jó társulat” - kezdte Kiss János igazgató, A balett társulatot ugyanarra a helyre már ötödik alkalommal hívták turnézni, ami hatalmas megtiszteltetés és öröm számukra.
A hétvégén az északi vidéken lépnek fel, többek között az Alpok lábánál fekvő Goriziában, aminek azért is örül különösen a társulatvezető, mert újra ellátogathat az ott lévő első világháborús emlékhelyhez. A külföldi fellépések előtt és után számos cikk is megjelenik az együttesről, s általuk hazánkról is, ezért is lényeges, hogy mindenhol a maximumot hozzák a táncosok, még úgy is, hogy a sok utazás megterhelő.
Februárban 24-től március 7-ig pedig Ausztriában és Németországban lépnek fel a Zorba és a Szentivánéji álom című előadásokkal.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése