2017. február 12., vasárnap

Edvin Marton Győrben koncertezett

Tegnap, több mint 3000 ember előtt  adott egy különleges élményt nyújtó koncertet Edvin Marton Sport Emmy-díjas magyar zeneszerző, hegedűjátékos Győrben, az  Audi Arénában

A magyar származású világhírű hegedűművész 2milliárd forintot érő hegedűjével, 20 fős szimfonikus rock zenekarával, a "Edvin Marton the Best Violinist"-tal adta elő legújabb albuma, a Rock Symphony dalait. Ötvözte a klasszikus és a rock hangzást, mellyel egy különleges zenei atmoszférát teremtet.
Többek között  Vivaldi és Metallica is felcsendült, egészen más, szebb és különlegesebb hangzásvilágban. Az est vendége Nagy Balázs színművész,  a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház művésze volt, aki az "Indulnom kell" című  saját dalát, illetve a Drakula musicalből énekelt, amit direkt erre az alkalomra kottáztak a zenekarra szabva.  Hangszeren kísérte Tóth Balás és Vontszemű Miklós.
Az esten felhívták a figyelmet a hátrányos helyzetűekre, ezért a koncertet a Méhecske Közhasznú Alapítvány részére ajánlták fel. A koncert előtt elhangzott az Alapítvány dala is, Spider Papa And The Lady's előadásában, a dal címe: Remény. 
A rendezvényházigazdája Hajtó Péter volt. 
  Fotók: Csobay Dániel fotográfus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése