2017. július 1., szombat

Stílusterápia, Szerelemkonyha fiataloknak

Lakatos Márk stylist előadása nyitotta meg a Nyáresti "Légyott - Önkéntesség és Közösségi élmény a találkozások városában, Győrben" nevet viselő, egész estés párkereső programot pénteken este  a Rómer Házban. 


Stílusterápia előadásában Lakatos Márk, a stílus, a ruházat és az önbizalom összefüggéseit tárta fel és az "első benyomás" fontosságára is kitért. 

Lakatos Márk stylist, show-rendező, divat-újságíró, jelmeztervező egy magyar kéttannyelvű gimnáziumban tett nemzetközi érettségit, később jogi tanulmányokat folytatott az ELTE Állam -és Jogtudomány Karán, majd Madridban idegenforgalmat és PR-t tanult. A Pécsi Tudományegyetem esztétika szakán végzett, filmtörténet-filmesztétika szakon. 2001 óta stylist-ként dolgozik. A Werk Akadémia tanára is volt. A Stílus magazin művészeti vezetője. Első könyve "Stílusterápia" címmel jelent meg 2011-ben. Spanyol és francia nyelvvizsgával rendelkezik, angolul középszinten beszél. 2004-ben és 2010-ben is megkapta az Év Stylistja díjat.  
Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Szerelemkonyha- Szerelmünk lapjai című előadásában Légrádi Ildikó mérnök, mentálhigiénés szakember, párkapcsolati tanácsadó, képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, a 2015-ben megjelent "Szerelemkonyha" című könyve alapján vezette végig az érdeklődőket a párkapcsolat különböző szituációin, a flörttől kezdve, az ismerkedésen át az érettebb párkapcsolatig. A hallgatóság ötleteket kapott közben általa, a kölcsönösen örömteli, figyelmes, tartalmas kapcsolat kibontakozásához.

Az esemény előtt a Győr Plusz interjút készített Légrádi Ildikóval. Itt olvashatják: 

http://gyorplusz.hu/cikk/gyori_nyaresti_legyott_randevura_varjak_a_tarskeresoket.html


A következő két fotót  K. Péter készítette: Légrádi Ildikót sokan kerestél fel az előadást követően párkapcsolati kérdésekkel, ami a téma idő és szükségszerűségét érezteti!


A program a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesület szervezésében, EFOP pályázat keretében valósult meg.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése