2018. február 4., vasárnap

Berobbant a Mamma Mia az Audi Arénába - Gallusz Niki imádja Donna szerepét

Hatalmas sikert aratott a Madách Színház társulata a győri közönség előtt is.

A négy győri  előadást olyan közkedvelt művészekkel láthatták többek között, mint Nagy Balázs, Gallusz Nikolett, Muri Enikő, Kiss Ernő Zsolt,Détár Enikő, Balogh Anna, Hajdú Steve István, Weil Róbert. Közreműködött a Madách Színház tánckara, énekkara és kórusa, valamint élőzenével a Madách Színház zenekara Kocsák Tibor zenei vezetésével. Az előadáson Bencze Ilona Jászai Mari -díjas, Érdemes Művész, játékmester is részt vett.Az előadást megelőző lejáró-és beéneklő próbák között Gallusz Nikit kérdeztem.

Donna találkozott Gallusz Nikivel?
Donna a természet gyermeke, magába foglal mindent, ami úgy érzem, hogy bennem is megvan. Minden, ami Donnával megtörtént, az az életben velem is megtörtént már valamilyen formában. Azt tudom mondani, hogy azért olyan kellemes ezt a szerepet játszani és azért szeretem, mert nem kell egy karaktert játszani, hanem önmagam lehetek. A dalokat évek óta énekelem már, óriási öröm, hogy magyarul tudjuk énekelni. Az egész előadás egy nagy buli, egy happy end-del záródó, csodálatos történet.
Az a nagyon különleges Donna megszemélyesítésében, hogy amellett, hogy drámai szerep, egy drámai hősnő, a zene és az egész körítés, történet, a görög sziget, belevisz az előadásba egy vagányságot, humort. Nem igen van vagány drámai hősnői szerep. Azt gondolom ez a musical ezt is megadja.

Megdobbant a szíved, amikor megtudtad, hogy egy egyik turnéhelyszín Győr lesz?
Igen, nagyon szeretek Győrbe  jönni. Nincs olyan év, amikor ne jönnék koncertezni.  Nagy vágyam, hogy egyszer a Győri Nemzeti Színházban is felléphessek, de addig is ez már egy nagy előrelépés, hogy a Mamma Mia-t elhozhattuk.

Mi a véleményed az előzetes alapján, nyáron a moziba érkező Mamma Mia 2-ről?
Nagyon várom a Mamma Mia 2-t. Rengeteg ABBA sláger van még és nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik szerepel még majd a filmben. Cher-nek azért is nagy rajongója vagyok, mert kevés az ilyen ikonikus sztár, aki ennyire egyéni és ilyen nagy életpályát futott be. A hangja és az egész megjelenése utánozhatatlan. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon különleges színfolt lesz.  Természetesen azt a gondolatot sem tudom elhessegetni, hogy legyen a Madách Színházban is Mamma Mia 2.

Milyen terveid vannak a közeljövőre tekintve?
Nyáron a Club 54 Zenekar újból összeállunk, körülbelül 10 év kihagyás után.  Nagyon izgalmas nyárnak nézek elébe.

Köszönöm a beszélgetést és további hasonló sikereket kívánok a csapatnak!
Én is nagyon köszönöm, köszönjük szépen!


A helyi közönség szombaton és vasárnap is dupla előadásban tapsolhatott a Madách Színház társulatának.

A turné-hétvége végén Nagy Balázs közzétette, hogy az előadást, győri állomásán, 19.000 néző látta.


A riportot készítette: Csobay Dániel
Fotók: Csobay Dániel (telefonal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése