2018. május 5., szombat

Zajlik a Testépítő és Fitness Európabajnokság

Május 2-7 között rendezik meg a spanyolországi Santa Susanna-ban a Testépítő és Fitness Európabajnokságot. Tudósítást kaptunk a helyszínről!


"Kint vagyunk a Európa Bajnokságon Santa Susanna-ban, ahová nagyon jó emlékek fűznek, hiszen pont két évvel ezelőtt ugyanezen a színpadon állhattam és Junior Fitness kategóriában bordasérülésem és agyrázkódásom ellenére sikerült egy 6. helyet elhoznom - a sérülések korábban voltak..." - meséli portálunknak Leányfalvi Vanessza modell.
Kicsit nosztalgiázott is a magyar modell: " A versenyt követően egy komolyabb csukló műtét miatt abba kellett hagyjam ezt a sportot, sajnos nem tudtam mèg annyira erőltetni a csuklómat, vagy talán csak nem mertem úgy, hogy ismét meg tudjam csinálni a gyakorlatot. Így a felkészülésem sajnos abba maradt, illetve az elmúlt hónapokban sok negatív dolog történt, mely végett lelkileg sem igazán voltam rendben."
Szerencsére annak ellenére, hogy nem indulok ki tudtam jönni családommal és szurkolhatok versenytàrsaimnak, illetve a többi kategóriában induló Magyar versenyzőnek. Valamint bármiben tudunk segíteni nekik, hiszen a szüleim is benne vannak a szakmában.
Édesanyám, mindamellett, hogy Fitness személyi edző,TRX oktató,Aerobic oktató és még sok más sporttal kapcsolatos végzettséggel rendelkezik, a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Szövetségi kapitány rangot kapta.

Rafael Santonja a Spanyol Testépítő és Fitness Szövetség (EBFF) elnöke

Apukám pedig a Magyar ügetőhajtóknál Amatőrkupa győztes, emellett pedig Amerikában a New York- Hungary amatőrtalálkozón a legeredményesebb hajtó címet kapta meg a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Bírói Bzottság elnöke.
Így már mindenki gondolja, hogy innen a sportimàdatom. Bár sokszor megtörtem, bevallom volt, hogy feladtam, de mindig visszatérek rá.
Amíg pedig a csuklóm nem százas, nem jön teljesen rendbe, folytatom a modellkedést és igyekszem a lehető legjobbat kihozni ezekből a modell, valamit szépségversenyekből.

Turós György -Fitness szakág vezető; Vargha Viola főtitkár; Berkes László testépítés szakág vezető; Koós Kata és Messe Zsuzsanna nemzetközi bírók
Na, de kanyarodjunk vissza ide Santa Susanna-ba, hiszen már most kiderült néhány eredmény, pedig még csak a második nap közepén tartunk...
 
  
Junior Fitness kategóriában Keszei Korina valamint Frauenberger Panni döntőbe kerültek, azaz biztosan az 1-6 helyezett között vannak. A döntőt szombaton rendezik meg. Men's physics kategóriában Kovàcs Dániel döntős 6.helyen zárt egy rendkívül színvonalas mezőnyben. Hátra van még Szabó Nikolett aki Women's Fitnessben, vagyis a felnőttek között méretteti meg magát.

Azt már tudjuk,hogy a Juniorok között kimagaslóan eredményes, hiszen sorra nyerte a nemzetközi versenyeket, beleértve az Európa Bajnoksàgot, Világbajnokságot és egyéb rangos versenyeket. A Bikini Fitnessben indul majd talán a legtöbb magyar versenyző, de ez csak a hétvégén lesz.
Mindenesetre úgy gondolom remekül kezdtük a versenyt és ehhez hasonló vagy, ha lehet még jobb eredményekben reménykedünk majd! Hajrá Magyarország!!!!
Forrás: Leányfalvi Vanessza egyenesen Spanyolországból, Santa Susanna-ból.- http://www.infogyor.hu/hirek/olvas/permalink:testepito-es-ftness-europabajnoksag-2018-05-04-192340
Képek: alegria-hotels.com; Leányfalvi Vanessza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése