2020. május 7., csütörtök

Török András és lánya, Török Ági meséltek

Török András színész, a Győri Nemzeti Színház művésze és lánya, Török Ági, a CMB Cargo- UNI Győr Mély- út, női kosárlabda NB1/A-s játékosa is meséltek nekem az önkéntes karanténból.


"Köszönöm a megkeresésedet! 
A lányomnak, Áginak köszönhetően, kényelmesen élem meg ezt az időszakot, hiszen minden teendőmet ő intézi, hogy nekem ne kelljen kimozdulnom a házból a járvány ideje alatt." - mondja Török András.
Hozzátette: Azon kívül azon gondolkozom, hogy Ági mit hozzon a boltból, tévét nézek, újságot olvasok, főzök, és folyamatosan tartom a kapcsolatot Skype-on keresztül mind a négy gyermekemmel és az unokáimmal.
Ami a munkát illeti, remélem minél hamarabb visszatérünk a színházba, és tovább folytathatjuk a próbákat, előadásokat.


Török Ági 6 éve a CMB Cargo- UNI Győr játékosa. Kétszer szereztek magyar kupán bronzérmet, bajnokságon kétszer lettek bronzérmesek, egyszer ezüstérmesek. Utánpótlás válogatottal pedig 
U18-ban egyszer, U20-ban pedig kétszer lettek ötödikek az Európa-bajnokságon.  Az NB1/A-s kosárlabdázó Török Ági elmesélte: 
"Az én karanténos hétköznapjaim elég aktívan telnek. Próbálom formában tartani magam, hogy fizikálisan jó állapotban legyek, amikor elkezdhetjük az edzéseket. 
Mivel csapatban sportolok, furcsa ilyen hosszú ideig egyedül készülni. Nagyon várom, hogy újra be tudjunk menni a terembe és bízom benne, hogy a következő szezont zavartalanul el tudjuk majd kezdeni itt Győrben.
Emellett  örülök, hogy sok időm jut az olvasásra, sőt, még az olasz nyelv tanulásra is rávettem magam!
A barátommal nagyokat sétálunk esténként a töltés felé a kutyánkkal, amit szintén nagyon szeretünk. Próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni ebből a furcsa helyzetből, és természetesen nagyon várjuk hogy visszatérjünk az átlagos hétköznapokhoz." 

"Én is köszönöm, hogy megkerestél minket!"


Szerkesztette: Csobay Dániel
Fotók: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra; Török Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése