2020. május 15., péntek

Újra nyithatnak a hotelek, újra tarthatnak lakodalmakat


Kovácsné Paár Gabriellát, a Rábakész Kft. üzemeltetése alatt működő Hotel Konferencia szállodavezetőjét kértem meg, ossza meg gondolatait. A Hotel Konferencia személyzete jó szobakihasználtsággal és sok befoglalt rendezvénnyel várta a tavaszt. Egyik napról a másikra azonban romba dőlt minden. 
2020. március 22-én be kellett zárnunk az előtte nyüzsgő szállodát. Pár nap leforgása alatt elfogytak a lefoglalt szobák, törlődtek a rendezvények a naptárunkból.
"A lakodalmakat tervező ifjú párok rémülten hívtak vissza bennünket, mi lesz most, hogyan tovább. Próbáltunk mindenkinek egy "B tervet" keresni, hogy ne törölni kelljen,"csak" módosítani a Nagy Nap időpontját." - mesélte Kovácsné Paár Gabriella, a Hotel Konferencia vezetője
A szobák egy részét végleg törölték, néhányat áttettek őszi időszakra. 
Kollégáink nagy része kitartott mellettünk és bizakodva vártuk az újraindulást. 
Szállodavezetőként borzasztó érzés volt lekapcsolni a villanyokat, és sötétségben otthagyni azt a házat, amiért hosszú évek óta együtt dolgozunk a csapattal.
Voltak gyengébb időszakok régebben is, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet.  
Egyenlőre nem látjuk tisztán a jövőt, csak egy kis fényt az alagút végén. Szobák után már egy-két érdeklődés érkezett.
"Ha nem is teljes gőzzel, de a biztonsági intézkedéseket maximálisan betartva a szálloda elindult. Bízom benne, hogy nem kell nagyon sokat várnunk arra, hogy ismét megteljen élettel a hotel. Bizakodva várjuk a pünkösdi hosszú hétvégét." - tette hozzá a szállodavezető

Ha szeretnél egy nyugodt környezetben, a tömegtől távolabb, Győr ősi magjában, szakrális központjában, a Bazilika szomszédságában a Káptalandombon meginni egy finom kávét, egy pohár bort, vagy akár egy jó limonádét, ne habozz! Válaszd a Hotel Konferencia teraszát. Csütörtökön, pénteken és szombaton 16.00-20.00 óráig szeretettel várnak mindenkit!

Forrás: hotelkonferencia.hu


Szerkesztette: Csobay Dániel
Főkép: Nyerges Csaba
Kép: hotelkonferencia.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése